Ik was op zoek naar een goede, weerbestendige winterjas voor het vissen. Bij reguliere kledingwinkels en bouwmarkten kwam ik geen geschikte jas tegen. Toen ben ik maar via internet gaan zoeken naar een dumpstore. Al snel kwam ik dumpstorexl.nl tegen. Blijkt dat de fysieke winkel in Hengelo zit en ik daar jaren geleden al eens ben geweest. Destijds voor onder andere bomberjacks, legerbroeken en kampeerspullen. Alleen maar goede herinneringen van toen; klantvriendelijk, behulpzaam en volop aanbod.

Omdat ik inmiddels verhuisd ben en Hengelo niet meer om de hoek is, heb ik er voor gekozen om online wat te bestellen. Dumpstorexl.nl heeft een ruime keuze aan parka’s, jassen en softshels. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Parka CC-Jack Woodland. Een stevige en mooie jas. In de beschrijving stond dat de jas winddicht en waterproof is. Dit heb ik inmiddels getest en ik kan zeggen dat het helemaal klopt met wat er in de beschrijving staat. Wat een prettige bijkomstigheid is, is dat de fleece binnenkant losgekoppeld kan worden. Dat is met name fijn als het tijdens het vissen wél regent, maar niet koud is.

In dezelfde bestelling heb ik ook een vis broek van fleece mee laten komen. Daar heb ik niet zo veel over te schrijven, behalve dat het een goede broek is voor een prima prijs.