Legerdumps in Nederland is al vele jaren een begrip. Je kunt er veel leger gerelateerde artikelen vinden maar ook veel meer. Vaak zijn outdoor sporten er ook goed vertegenwoordigd. Ooit was het zo je er alleen maar oude leger spullen kon vinden maar tegenwoordig is het aanbod een stuk uitgebreider en kan je alles vinden wat met outdoor, leger of survival te maken heeft

Bij Dumpstore Hengelo kan je terecht voor een zeer breed assortiment van oude en nieuwe leger spullen. Ook is er een zeer ruim aanbod voor boogsport en paintball benodigdheden maar ook bijvoorbeeld blaaspijpen of kruisbogen. Of je nou op zoek bent naar net dat ene paar leger kisten of op zoek bent naar een kwalitatief mes die je de wildernis in kunt nemen, Dumpstore Hengelo heeft het allemaal. Ook mag kamperen en alles wat daar bij hoort niet ontbreken, van tenten tot bestek maar ook handwarmers en kook benodigdheden vind je er. Dumpstore Hengelo heeft een indrukwekkende webwinkel waar je eenvoudig iets kunt bestellen en biedt een aantal leuke services zoals gratis verzending boven de 50 euro en erg leuke aanbiedingen. Je kunt zelf kijken op www.dumpstorehengelo.nl.

Dumpstore Hengelo is een bedrijf dat zich continue blijft ontwikkelen en graag goede persoonlijke service biedt. Kijk voor meer informatie op www.dumpstorehengelo.nl.