Boogschieten

Welk kind heeft het nu niet gedaan, schieten met pijl en boog. Weer helemaal in opkomst en eigenlijk nooit helemaal weggeweest is het boogschieten als liefhebberij. Iedereen kan het, jong, oud, man, vrouw en zelfs voor kinderen o.l.v een volwassene is deze sport geschikt. Boogschieten houdt in dat er met een boog pijlen worden weggeschoten naar een bepaald doel. In sommige landen wordt nog daadwerkelihk gejaagd met pijl en boog. De Verenigde Staten is daar een voorbeeld van. Het boogschieten werd in de prehistorie al bedreven om dieren te doden. In het Europa van de Middeleeuwen werd de pijl en boog op het slagveld gebruikt.

De boogsport

Schieten met pijl en boog kan zowel binnen als buiten worden beoefend. Dumpstorehengelo.nl heeft een flink assortiment artikelen geschikt voor de boogsport. Een aantal artikelen die nodig zijn om een beetje professioneel deze sport te beoefenen vind je bij Dumpstorehengelo.nl.

  • Blazoenen en schietschijven
  • Handbogen, kruisbogen en schietkruisbogen
  • Uiteraard bijpassende pijlen
  • Pezen, nokken en punten
  • Verenplakkers, quivers en pijlenkokers

Deze webshop is op het gebied van boogschieten één van de bekendste in deze regio en levert goed advies. Mocht je iets willen weten bel of mail gerust.
De webshop

Wanneer je voor 50 euro of meer besteed in de webshop dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Dumpstore zorgt voor een veilige en snelle levering. Je kunt je spullen eventueel zelf gratis ophalen in Hengelo. Ben je niet tevreden dan heb je 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen of te brengen en krijg je je geld terug.