Bomberjack weer te zien in straatbeeld

Een bomberjack typisch iets van de jaren ’90? Helemaal niet! Bomberjacks zijn weer helemaal van nu. De jassen maken een groot deel uit van het straatbeeld en dat is ook niet zo verwonderlijk, want een bomberjack is met veel kledingstukken te combineren. Bijvoorbeeld met een stoere spijkerbroek of een shirtje met print.

Dumpstore Hengelo biedt een mooie keuze aan bomberjacks voor dames en heren. Via dumpstorehengelo.nl zijn bijvoorbeeld exemplaren te vinden in de kleuren groen, grijs, blauw en zwart en houd je van een camouflage print, dan zit je ook goed bij deze webshop. Het maakt niet uit welk model er gekozen wordt – bomberjacks zien er modieus uit, zijn gemaakt van een fijn zittend en lichtgewicht materiaal en de prijs is bij dumpstorehengelo.nl ook nog eens heel aantrekkelijk. Er zijn namelijk al bomberjacks verkrijgbaar vanaf drie tientjes!

Een bomberjack dragen kan altijd. Is het nog een beetje frisjes, dan is het helemaal niet gek om deze jas te dragen. Is het wat warmer, dan kan de jas gewoon open worden gelaten, voor een speelse look en wat verkoeling. Leeftijd maakt ook niet uit, want omdat een bomberjack zo veelzijdig is, kan iedereen er eigenlijk eentje dragen. Kies dus snel een mooi model bij Dumpstore Hengelo.